Hogy tudnék RGB LED szalagot szerelni a monitorom köré?
Figyelt kérdés
Készen összerakott nagyon baba szivárványos szalagot lehet kapni az Ikeában de túl drága. 15000/m :(
Szóval gondoltam olcsóbb lenne ha külön venném a szalagot (2m) meg a tápegységet meg az rgb vezérlőt... Viszont egy kicsikét sem értek az ilyesmikhez. Nagyon nehéz lenne megcsinálni? Illetve tényleg ki tudnám hozni így olcsóbban? Továbbá azt sem tudom h merjek-e neten rendelni, mert nem tudom melyik típusú dolgot mivel lehet összerakni.
Tudnátok nekem összedobni egy szupi költséghatékony "pakkot", h ezt és ezt kéne megrendelnem és akkor minden működne. Az összerakásban tudnék segítséget kérni.
2013. okt. 12. 22:32
1/1 pinkpancser válasza:
Kínából ebay-on 6000 alatt megkapod az 5m szalagot a nagyobb táviránytóval/vezérlővel és táppal. Mivel öntapadós, így a felszerelés sem gond. Akkor lehet csak gond, ha több darabban akarod felrakni, de az sem vészes, csak kell hozzá némi vezeték, esetleg mindenféle toldót is lehet venni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!