Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 200 ezer forintból mit vegyek?...

200 ezer forintból mit vegyek? Jelen generációs konzolt (x360/ps3/wiiU) vagy következő generációs, , next gen'' konzolt vagy pc-t. Bővebben lent! Zöld kéz megy!

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy melyikre lenne érdemes beruházni?

jelen generáció: Már 60-80 ezerből kijön (TV van). És lenne pénzem játékokat vásárolni,de viszont grafika rosszabb azt mondják.

Következő generáció: 125-160-ból ki jönne de úgye csak decemberben!Grafika jobb lenne ! Még így maradna pénzem 1-2 játékra.Viszont nem ismert hibák elő jöhetnek(szintén csak hallottam) TV szintén van.

PC:

Majdnem 200 K lenne maga a gép +monitor(valami olcsóbbat néztem)egér+billentyűből is csak pár ezer Ft- os van.

És jelenleg max 1 játékra lenne pénzem.És mire össze ön megint annyi.Viszont elvileg ezen a legjobb a grafika.Vannak free to play játékok de itt nem érezhető a jó grafika ,nem?

Viszont még soha sem volt konzolom és nagyon félek ezt venni.1. Irányítás (főleg mert szeretnék FPS-ekkel is játszani)2.Angol nem igazán megy csak lassan értem meg a szövegeket.

Most van egy laptopom de a gta san andreast viszi minimum beálításokon.

Nem tudok dönteni, kérlek segítsetek!

2013. okt. 6. 22:01
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nekem van xbox360-om. Játszani vettem 1 év múlva 200.000-ért vettem inkább egy pc-t.

A kettőt össze se lehet hasonlítani grafika ügyileg.

A pc-n tudok magyarosítani mert én úgy szeretek játszani ha értem is, és angolul nem tudok. Xbox360 is lehet magyarosítani de nagyon kevés játéknak van magyarosítása.

Szumma szummárum én a Pc-t javaslom!

ja és szerintem nem kell 100.000-et egy év múlva ráköltenem vidi kártyára ez már a snobizmus kategória 50.000-60.000 most is nagyon jó vidi kártyát lehet venni ami a legtöbb játékot szépen viszi igaz nem full felbontáson meg mittudom én hány fps-n de sokkal szebben mint konzolon ugyan az a játék!

2013. okt. 7. 17:32
 12/12 brandon válasza:

Szia most néztem egy tökéletes gépet adatai:intel core i5 3.6ghz

NVidia geforce gtx650 2gb

Ram:8gb

1tb winyó

Táp ha jól tudom egy 500w

Cd dvd ìróval

Ez így 160000ft bocs az alaplapot nem tudom milyen sorry

2013. okt. 7. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!