Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vennék egy DPS Dream 7 tablete...

Vennék egy DPS Dream 7 tabletet egy 10-esért. Szerintetek megéri? Tapasztalatokat kérek.

Figyelt kérdés
Akkumulátoridő, lassúság, játékokat hogy viszi. Köszi! Ja, és nem kellene nagyon komoly játékokra, csak max temple run, de egyébként csak netezés.

2013. okt. 3. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Mára már túlzás nélkül egy hulladék! Felbontás olyannyira kicsi, hogy látod a pixeleket egyenként. Akkumulátor maximum(!) 3 órát bír wifi, net mellett. Lassú, játékoknál ne számíts sokra, a temple run azért én úgy gondolom elfut.

Netezésnél sem lesz túl kapkodós, arról nem is beszélve, hogy tényleg kevés a 800×480-as felbontás 7 colra, szóval ez az a szint, mikor már az olvashatóság rovására megy.

Ha belátható időn belül még 10-15 ezret hozzá tudsz gyűjteni ehhez az összeghez, akkor nem ér 10 ezer forintot sem. Igazából ez az a készülék, ami elveszi majd a kedved a tablettől, szóval én nem adnék érte egy fillért sem, de ha ennyit tudsz csak szánni rá, s szükségét érzed egy tabletnek, akkor vedd meg.

2013. okt. 4. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem gyári rommmal használnám hanem mondjuk CM9-el. Úgy aszondják sokkal gyorsabb. A pixelek nem érdekelnek nagyon, mert nekem akkor kezd pixeles lenni a dolog amikor 640x480-ban 2005-ös Most Wantedozok min grafikán 21-es monitoron... Nekem az lenne a fő, hogy legyen egy tablet, és az a gond hogy tíznél többet nem tudok rááldozni. A weblapnézéshez annyit, a gépem is laggol :).
2013. okt. 5. 06:34
 3/4 anonim válasza:
Az enyém egy hónapig bírta, most ott tart, hogy bekapcsolom, és a DPS logónál kifagy. Gondoltam, lecserélem a gyári rom-ot, oszt probléma megoldva, de ebből az állapotból lehetetlennek tűnik a leírt módokon upgrade-olni. Nekem egy nagy csalódás (levélnehezéknek elég drága volt...).
2013. okt. 8. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ezt teljesen rosszul látod! Ne úgy képzeld el a pixelek számát, mint mikor VGA felbontásban tolod a most wanted-ot, mert azt is egy minimum HD ready felbontással bíró monitoron teszed. Itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy 7 colon össz-vissz ennyi pixeled van, tehát úgy képzeld el, hogy két pixel között húzódik egy vékony csík, s ezt a csíkot szabad szemmel jól láthatod, magyarul a pixelek nem alkotnak egy egész képet, hanem gyak. egymástól elkülönülve látod őket, (mindig elvannak különülve, csak magasabb felbontásnál ez szabad szemmel már nem látható.

Utolsó neked írtam privátot, hogy mi a megoldás.

2013. okt. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!