Vennék egy DPS Dream 7 tabletet egy 10-esért. Szerintetek megéri? Tapasztalatokat kérek.
Mára már túlzás nélkül egy hulladék! Felbontás olyannyira kicsi, hogy látod a pixeleket egyenként. Akkumulátor maximum(!) 3 órát bír wifi, net mellett. Lassú, játékoknál ne számíts sokra, a temple run azért én úgy gondolom elfut.
Netezésnél sem lesz túl kapkodós, arról nem is beszélve, hogy tényleg kevés a 800×480-as felbontás 7 colra, szóval ez az a szint, mikor már az olvashatóság rovására megy.
Ha belátható időn belül még 10-15 ezret hozzá tudsz gyűjteni ehhez az összeghez, akkor nem ér 10 ezer forintot sem. Igazából ez az a készülék, ami elveszi majd a kedved a tablettől, szóval én nem adnék érte egy fillért sem, de ha ennyit tudsz csak szánni rá, s szükségét érzed egy tabletnek, akkor vedd meg.
Kérdező! Ezt teljesen rosszul látod! Ne úgy képzeld el a pixelek számát, mint mikor VGA felbontásban tolod a most wanted-ot, mert azt is egy minimum HD ready felbontással bíró monitoron teszed. Itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy 7 colon össz-vissz ennyi pixeled van, tehát úgy képzeld el, hogy két pixel között húzódik egy vékony csík, s ezt a csíkot szabad szemmel jól láthatod, magyarul a pixelek nem alkotnak egy egész képet, hanem gyak. egymástól elkülönülve látod őket, (mindig elvannak különülve, csak magasabb felbontásnál ez szabad szemmel már nem látható.
Utolsó neked írtam privátot, hogy mi a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!