Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudnék Szegeden diktafont...

Hol tudnék Szegeden diktafont vásárolni és mennyiért?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Media markt-ban és nemtudom mennyiért :D Pár ezer ft körül vannak szerintem.
2009. nov. 6. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
sajnos a honlapon nincs rajta hogy mennyibe kerülnek.
2009. nov. 6. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
8 ezerért van digitális SANYO, én is olyat vettem, nagyon király, 8 órát tudsz vele felvenni max egyszerre, két AAA elemmel/aksival megy, és kis aranyos, nem sokkal nagyobb mint egy öngyújtó. Sztem szalagost nehogy vegyél már .... nekem megvan ez kb két éve, és kutya baja, nagyon király, stereoban rögzít, baromi érzékeny.
2009. nov. 6. 20:59
 4/6 anonim válasza:
A vaterára tettem fel kettőt, az egyik Sanyo a másik Sygma. Keress rá és ha tetszik jelentkezz itt: sancsab@freemail.hu
2009. nov. 10. 01:35
 5/6 anonim válasza:

A legtöbb modern mobiltelefon igen jó minőségben képes hangrögzítésre. Ha van benne memória kártya akkor akár több óra hangot is rögzíthetsz.

Pl.:

[link]

És ez teljesen ingyenes és Szegeden is kapható! :) Persze kell hozzá alkalmas mobil.

2009. nov. 11. 10:23
 6/6 anonim válasza:

Jah, a legtöbb MP3 lejátszó is képes hang rögzítésre, kristály tiszta minőségben!!

Például az enyém kiválló felvételek készített, pedig nem egy mai konstrukció:

[link]

Ilyesmit netről pár ezerért kapsz használtan. 1 gigára több óra 128 kbps mp3-at fel tudsz venni. Ha külső mikofont is tolsz bele elképesztő minősége lesz! ;)

2009. nov. 11. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!