Elektromos borotvával tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Elektromos borotvával milyen tapasztalataitok vannak? Úgy értem, hogy például gyorsabb mint sima borotvával, több sebet ejt-e stb?(Férfiaknak)2013. szept. 9. 18:27
1/3 Csaba81F válasza:
kényelmesebb, és kevesebb sebet ejtesz vele, mint a pengéssel, viszont ha teljesen puha selymesre akarod borotválni a bőröd, precízitással, akkor a pengés a jó választás - persze az macerásabb
2/3 anonim válasza:
Nekem rezgőkéses borotvám van (Braun 3 series). Szerintem gyorsabban, és ami fontosabb, kíméletesebben lehet borotválkozni vele, és az 1 év használat alatt egyszer sem sikerült megvágnom magam vele (pengéssel kevésbé voltam ilyen szerencsés). Arcom valóban nem lesz annyira sima, mint pengéssel (főleg nyakamon), de nagyon közel van hozzá az eredmény.
3/3 A kérdező kommentje:
Hab nélkül vagy habbal? Csak mert még azt se igazán tudom, hogy elektromosnál mi kell/mi jobb.. :S
2013. szept. 24. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!