Egy ilyen géppel menne high vagy ultrán minden játék?
Figyelt kérdés
Akarnám játszani a NFS Most Wanted 2-őt, The Run-t.
Gépem adatai: Intel Core i5-750 Quad Core 2,66 Ghz
GeForce GTX 465
8 GB RAM
Mennének többek között az előbb felsorolt játékok, maxon, akadozás nélkül ? 4GB Rammal is igy menne ?
2013. szept. 2. 14:22
1/1 Relatyvity válasza:
Hát kérlek szépen!
Nem nem fog menni.Alapvetően ha nem i7-ed gtx 690sli 16gb ram akkor ki lehetne jelenteni hogy NAGY VALÓSZÍNÜSÉGGEL de még így sem tökéletesen biztos.A procidról nem ejtenék szót az a célnak tökéletes de a videokártyádat nem tudom hova tenni.Nagy videokártya igénye van főleg a most wanted-nek de a frostbite miatt a run-nak is.Főleg mert hight és ultra tudtommal grafikára értendő ugyebár.Szerintem érdemes 480-asat vagy 560TI-t venni.Nemsokára jön a rivals is szóval kelleni fog :D remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!