Geri998 kérdése:
Akkus fúró átalakitása hálózati fúróvá. Van egy kis gond vele segítenének?
Figyelt kérdés
Na az van hogy egy Dugasztápról megy ami d.c 12v 800Ma-t tud.a Fúró nagyon könnyen le lehet fogni azaz gyenge,ez azért van mert gyenge az áramerősség?
Ha az áramerősség nagyobb lenne akkor ez a probléma megszünne?
2013. aug. 31. 19:37
11/15 anonim válasza:
Nem tudom, megéri-e megvenni a tápot. Ha nem használnád akkus üzemben, szerintem jobban megérné egy hálózati csavarozó. Persze ha használod akkus üzemben marad a táp. A 10A-s már jó hozzá, bár nem az igazi.
Nekem a 18V-s akkus terhelve képes akár 20A-t is felvenni. A 12V-s valamivel gyengébb, de ha lefogom, az is felvesz 20A-t. Tehát előfordulhat így is, hogy bizonyos munkáknál gyenge lesz.
14/15 A kérdező kommentje:
és ez hálózatról megy 230v-ról?
2013. aug. 31. 22:24
15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2013. szept. 1. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!