Sistereg a számitógép és villanyóra?
Kösszönöm a válasz! :) Egy hosszabitóval anyuék szobájábol hozzom most az áramot és semmi sistergés nem kapcsol ki! :)
Nem sokkára jön a szerelő megnézni a dolgot! :)
Az én Szobámban az Mindegyik kapcsoló igy csinálja :S
+ a Melletem lévó szobába is ilyen minden!
Na volt itt szerelő mostmár minden jó! :)
Kössz a segitséget! :)
Lenne pár tippem, mivel én is sokat megcsináltam már! :)
A legegyszerűbb hibajelenség, a csavaros kötések utánhúzásával elmúlik. Amikor a kötődobozokban van a hiba, akkor már kicsit bajosabb a dolog! Mert 1-től, 5-6-ig is mehet a kötődobozok száma, a végpontig, és ha nincs szerencsélye az ember fiának, akkor az utolsó kibontásánál találja meg a lazulást! Régi kötésnél anyit tesz, hogy melegedés (hosszú távú túlterhelés) hatására a sodrás kilazul, majt ez okoz érintkezési problémát. Valamint a villamos hálózat hibából eredő lakás tüzeket is... Az én álltalam utolsó ilyen hibaelhárítás egy dugaljban volt, ott a fázis vezeték csavaros kötése volt kilazulva. Amúgy a régi lakáselosztóknál van a legtöbb ilyen meghibásodás!
Üdv!
Én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!