Mire való a Hobby Fúró?
Figyelt kérdés
Biztosan tudjátok miről van szó. Egy kis fúró, amelyhez csiszolófejeket, meg minden féle fejet adnak. Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de, mire tudnám használni ezt a gépet? Mondjuk fából kis szobrocskákat faragni?2009. okt. 31. 16:09
1/2 anonim válasza:
Igazából ez nem sok mindenre használható...
Talán kis makettek (repülőgép makett, hajó makett) összeállításánál használható.
Apró barkácsolásoknál...
Minél nagyobb a WATT-száma, annál erősebb, és annál valószínűbb, hogy képes lesz 1 lyukat kifúrni egy lécen.
Falba biztosan nem tudsz tipli-helyet fúrni vele!
Nekem pl. van egy hasonló : apró kis csiszolófejek vannak hozzá, üvegpohárra lehet vele díszes feliratokat vagy ábrákat csiszolni. (Nekem jól működik.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én sem gondoltam többre. Igazából nekem egyik "rokonom" ajánlotta, mert fogorvos szeretnék lenni, és ezzel elvileg javul a kézügyességem, ami elengedhetetlen e szakmához. Azt mondta, hogy készítsek kis szobrokat..
De nem tudom költsek-e ezreket erre a gépre, ha alig használom..
2009. nov. 1. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!