Mennyibe kerül egy jó helyről való törzskönyves havanese kutya, de hobby célra?
Szia! Megveheted 80-150 ezerért , tenyésztőnél, ott mindenre szűrve vannak az ősök, kiállításra is járhatsz Vele akár! Garanciával, szerződéssel, törzskönyvvel, chippel, rendszeresen oltva, féregtelenítve, kölyökcsomaggal.
Vagy!
20-30 ezerért, szaporítótól.Jó esetben oltva, féregtelenítve, de erre még az oltási könyv sem garancia.
Aztán rá költhetsz 100-150 ezer ft-ot az állatorvosnál, és örülhetsz, ha a kutyus életben marad.
Üdv.
Köszi!
Írtam, szaporítótól nem szeretnék, csakis megbízható helyről, tenyésztőtől, tk-vel.
Az expresszen valóban nem hírdet tenyésztő, ott olyan 15-30 ezerig láttam, de ezeknek a kutyáknak a 3/4 meg sem közelíti a fajta jegyeit...
Akkor 80-150 reális lenne? Elég tág:) Én olyan 100 ezret terveztem maximum, mert kiállításra nem szeretném vinni, tenyészeteni meg végképp nem.
Köszi a válaszokat!
Miért húztátok le az elsőt? Az expresszen is vannak tenyésztőktől hirdetések, attól, hgy nem tudta, hogy éppen most a Havanese-nél csak szaporítók hírdetnek.
Ő nem Havanese, dobi, de nem szaporítótól, tenyésztőtől, Köd-Hegy, ha valakit érdekel, utána lehet keresni...
Rutinnal ki lehet szűrni a szaporítókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!