Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most vettem az eruronics-ben...

Most vettem az eruronics-ben egy hálózati adaptert vagy nem tudom mi a pontos neve, de nem jó, vissza lehet vinni?

Figyelt kérdés
Vagyis biztos működik ,de bedugtam a usb kábelem ,mert mobil töltőnek kellene ,és nem töltötte a telefonom. ilyenkor vissza adják a pénzemet? vagy nem?
2013. aug. 27. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd vissza és a telót se felejtsd otthon.
2013. aug. 27. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Visszavittem és megkaptam az árát. viszont nem szóltam valamiről. de nem is baj már ,mert akkor tuti nem adják vissza az árát.

úgy volt ,hogy amikor vettem az egyik eladó nagy buzgón segített, hogy vegyek ilyen kis dugót amibe csak bele kell dugni az usbt és tölti majd a telefonomat. mondom biztos? mondta , hogy igen.mondom király. megvettem. aztán ugye nem töltötte a telefonomat. aztán elolvastam és láttam, hogy ez mp3-hoz és ipod -hoz van. ki is próbáltam ahhoz működött.

gondoltam az én felelőtlenségem is volt hogy nem olvastam el mit ad nekem a pasi.de szerencsére, nem olvasták el, mikor visszavittem ők sem ,hogy mihez is jó , meg pont egy sor állt mögöttem :D szerencsém volt :)

2013. aug. 27. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Helyes! Így kell csinálni máskor is! :)
2013. aug. 27. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:
örültem is neki nagyon :)
2013. aug. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!