Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fémkereső házilag lehetséges?

Fémkereső házilag lehetséges?

Figyelt kérdés

Milyen anyagokból lehet kell csinálni?

Van valami egyszerű kapcsolási rajz?

Hogyan álljak neki? köszi!

2013. aug. 23. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Elektronikai műszerész "véna" kell hozzá.

A szerszámok pedig egy elektronikai műszerész szerszámai:

- forrasztó állomás (páka, ón, folyasztószer)

- kézi szerszámok (csipesz, laposfogó, oldalcsípő fogó, lombfűrész, stb.)

- NyÁK maratáshoz kellékek (csiszolóvászon, festék, maratószer, tálca, stb.)

- NyÁK lemez

... és a legfontosabb, h némi gyakorlat. Ha ez Neked nincs, akkor talán nem egy ilyen bonyolultságú eszközzel kell kezdeni.

[link]

2013. aug. 24. 12:09
 2/3 anonim válasza:

Lehetséges. Én 9 nap alatt napi 10 órás munka mellett összedobtam egy PI rendszerű gépet. Nagyon jó lett, mondhatni profi a gép. Egy 2X16 karakteres LCD kijelzőn mutat mindenfélét, de a kezeléséhez még nem nagyon értek, viszont műszerész vagyok, szóval nem okozott különösebb nehézséget.

Egyszerű kapcsolás van, de az annyit is ér. Egy normális fémkereső már nem egyszerű.

Úgy állj neki, hogy keresgélj az Interneten. Amelyik megtetszik, annak nézz utána pl. fórumokon, hogy mit tud, mik a tapasztalatok. Aztán persze az sem árt, ha van némi érzéked, tudásod elektronikai téren. Nincs mit! :)

2014. jan. 18. 19:41
 3/3 anonim válasza:

Nem akarok reklámozni, de csináltam egy videót egy egyszerűen elkészíthető fémkeresőről, és szerintem a segítségedre lehet :)

[link]

2020. aug. 25. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!