Lehetséges, hogy szoftver hamisítás áldozatává lett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy idegroncs lettem mert ma megvettem az új gépemet tök jól működött de amikor próbáltam frissíteni egy illesztőprogramot akkor ki írta hogy lehetséges hogy szoftver hamisítás áldozatává lettem és nagyon nagy para van mert letöltöttem egy aktivátort de nem segített nagyon félek valaki segítsen kérek mindenkit!2013. júl. 30. 13:45
1/7 anonim válasza:
No para. Hol vetted a gépet? Van rajta matrica?
Ha legálisan operációs rendszerrel windows-zal vetted, akkor elég betelefonálni a Microsoftnak és ők adnak egy úk kódot és letiltják a tiedet. Valószínű több gépről aktiválták ugyanazt a kódot. Nem csinálnak - elvileg - semmit veled. Ha van adás-vételid a gépről akkor jogilag védett vagy.
3/7 anonim válasza:
Mégis mitől parázol? Még ha hirdetnéd is, hogy "hamis Windowsom van", az se érdekelné még a kutyát sem.
4/7 A kérdező kommentje:
figyi all a kérdező vagyok de nincs matrica és bácsalmáson a zálogházba vettem használtan de nem tudom magyar a microsoft? vagy mit kéne mondani nekik?
2013. júl. 30. 14:00
5/7 anonim válasza:
Ha nincs matrica, akkor tört a winfos, így ne telefonálj nekik...vagy telepítsd újra egy önaktiválóval, vagy egy normális aktivátort használj...
6/7 anonim válasza:
Nekik semmit.
Azért írta, hogy szoftver hamisítás áldozata lettél, mert lopott Windows van a gépeden.
Sok félni valód, mondjuk nincs.
7/7 anonim válasza:
Vagy esetleg vegyél eredeti Windowst, vagy ha nincs rá pénzt használj ingyenes oprendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!