Hogyan tudnám növelni a gépem teljesítményét?
Figyelt kérdés
Nos, fél éve kaptam egy laptopot, 4gb RAM, intel pentium 2 magos 1,33 ghz. Az van hogy mikor megkaptam egy játékban (League of Legends) 60 FPSem volt és az stabilan állt. Ahogy teltek a hónapok egyre kevesebb lett most már 30FPS fölé nem megy az átlag 10-20. A segítségeteket kérem hogy ez miért van és hogyan tudnám helyrehozni. Előre is köszönöm.2013. aug. 22. 22:35
1/5 BalaZS7 válasza:
sajátgép-->C meghajtó jobb klikkrá-->tulajdonságok-->hardver-->lemez ellenörzés(a felsőt pipáld√ ki)=inditsd újra a gépet és gyorsabb lesz vlamivel.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ott hogy lemezellenőrzés. Windows 7-em van gondolom azért vagy nemtom.
2013. aug. 23. 00:02
3/5 pinkpancser válasza:
Ha poros/macskás helyen használod a gépet akkor érdemes kitakarítani, mert a koszos hűtő is rontja a teljesítményt. Lehet probléma a vinyó állapota vagy töredezettsége. Ha az állapota romlott azon sokat nem tudsz segíteni (de pl HDD sentinellel meg tudod nézni), töredezettséget pedig a defrag tudja megoldani. Lehet gond még a sok futó program, vírusírtó... na ezeken úgy segíthetsz a leszeded a fölös dolgokat és pl ccleanerrel takarítgatsz időnként.
4/5 A kérdező kommentje:
Az hogy poros nem lehet probléma mivel laptophűtőt használok. Az se lehet probléma hogy túl sok felesleges cucc van rajta mert alig töltök rá valamit de azért majd átnézem, hogy van-e fölös dolog rajta :)
2013. aug. 23. 09:41
5/5 pinkpancser válasza:
És mit csinál az a laptophűtő? Levegőt fúj a gépre alulról, ahol amúgyis be tudja szívni a port? :)
Egyébként ccleaner megmutatja a telepített programokat és azt is, hogy mik indulnal automatikusan. Általában akad benne fölösleges dolog is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!