tudom, ez 1 őrült kérdésnek hangzik, de elegem van, h mindenki kamerázni akar velem :S :S MSN-en meg hiába állítom be, h ne mutassa, h van kamerám, mert akkor is mutatja... :/ és a kamera be van építve a laptopba... sosem akartam kamerát, de szerintem minden laptopban van :S szóval h tehetném tönkre? xD és ne olyanokat írjatok, h verjem szét xD
2009. okt. 26. 14:39
1/10 anonim válasza:
Nehogy tönkre tedd!Annyi az egész,hogy ragaszd le.Ha valaki kamozni akar mond,hogy nem jó a kamod.Ha nem hiszi kapcsold be neki és csak a nagy feketeséget fogja látni!
2009. okt. 26. 14:44
2/10 A kérdező kommentje:
igen, eddig ezt tettem, de az illető, aki szintén akart volna kamerázni velem, jön hozzám és nem akarom, h rájöjjön... :S
2009. okt. 26. 14:49
3/10 anonim válasza:
jaj istenem ez akkora hülyeség...egyszerűen utasítsd vissza a felkérést ha nem akarsz camozni...
2009. okt. 26. 14:51
4/10 anonim válasza:
Mert ha öszetöröd akkor már nem mutatja az msn?
Miért nem huzod ki akkor?
Hogyan verjem szét a fejem hogy ne ezt lássák az emberek?
2009. okt. 26. 15:01
5/10 anonim válasza:
Fújd le fekete graffiti spray-vel!! :D Így csak annyit fog látni, hogy fekete vmiért és tudod azt mondani, hogy nem tudod mitől van.
2009. okt. 26. 15:02
6/10 anonim válasza:
Tilsd le a WIndows eszközkezelőben... Szerintem meg lehet tenni...
Üdv
ax
2009. okt. 26. 15:04
7/10 anonim válasza:
Így van!!! Le kell tiltani!!! Ilyen egyszerű.
2009. okt. 26. 15:06
8/10 anonim válasza:
Nehogy már tönkre akard tenni!
Tiltsad le vagy ha ennyire nem akarod mond azt, hogy valamiért nem megy stb...
Vagy esetleg az igazsággal jobban járnál...
2009. okt. 26. 15:08
9/10 anonim válasza:
Légy észnél!!!
Egyrészt MSN-ben - nekem legalábbis - ha letiltottam a webkamerám jelenlétének mutatását, mások nem látták hogy van.
Másrészt inkább legyél őszinte, mint hogy hazugságok árán akarj boldogulni! Tudom, ez nem lelki fórum, hanem technikai, de azért gondolj bele: az emberi kapcsolatok alapja az őszinteség. Kezelni kell a problémát, nem elfedni. Megmondod, hogy NEM akarsz kamozni, és kész. Aki nem érti meg, azt meg akkor tiltsd le. Értelmes emebr megérti. Aki meg nem értelmes, azzal nem érdemes msnezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!