Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mire jó a tablet? Kik használj...

Mire jó a tablet? Kik használják ki?

Figyelt kérdés
Mivel jobb mint egy notebook? Mire lehet használni?
2013. aug. 6. 21:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
Netezni lehet rajta. Csak azért jobb a telefonnál mert nagyobb a képernyője. De például programokat nem nagyon lehet rá telepíteni mert nem bír el egy photoshopot.
2013. aug. 6. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem benne, hogy androidos, sok kis egyszerűbb játék van rá, kényelmes, bárhol tudod használni, jó rajta olvasni, filmet nézni is akár, főleg ha úton vagy. Viszont rájöttem hogy pl egyetemhez kevés lesz, ezért hiába van kb 2 hónapja tabletem, fogok venni egy notebookot is, az csak komolyabb azért, főleg ha gyakran töltesz le, nézel filmet, ilyesmik. Ha van asztali géped, szerintem a tabletet válaszd, úgy már kényelmesen el lehet lenni a kettővel,ráadásul olcsóbb is mint egy notebook. Ha nincs asztali géped, akkor a notebookot válaszd szerintem.

19/L

2013. aug. 6. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:

"Tartalmat" fogyaszani nagyon kenyelmes rajta...Cikkeket, emaileket olvasgatni, sorozatokat, filmeket nezni, stb...

En az enyemet este szoktam hasznalni az agyban elalvas elott, ha felkelek akkor is ranyulok es elolvasom az e-maileket, meg repulon, vonaton is hasznos.

2013. aug. 6. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Azoknak való, akik híreket olvasnak, videókat néznek, rövidebb emaileket írnak, facebookoznak, stb. Nekik ez sokkal jobb, mert hordozható, bárhol leteheted, normálisan néz ki, könnyű, fekve is foghatod, stb...

Akik komolyabb dolgokra használják a számítógépeket, zene- vagy képszerkesztés, játék, programozás, azoknak inkább a laptop, vagy a desktop PC való.

2013. aug. 6. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Céleszköz, nem lehet egyértelműen kimondani, hogy jobb vagy rosszabb lenne, mint egy laptop. Leginkább tartalomfogyasztásra (olvasás) jobb, én speciel el nem tudom képzelni, hogy ezen filmezzek, de mint a hozzászólások mutatják, kisebbségben vagyok ezzel.

Én leginkább tanulásra, olvasásra használom. Egyetemi jegyzetek, diasorok, szakmai PDF ebookok olvasására, gyors netezésre, illetve néha-néha játékra, ha nem tudok elaludni. Ha vonattal megyek valahová, akkor is ezt viszem, mert kényelmesen lehet rajta olvasni, kényelmesen elfér az ölemben, és sokáig bírja az akku. (Amúgy egy iPad 3-ról van szó.)

2013. aug. 6. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Van tabletem és laptopom is, illetve telefonom is, szóval elég jó rálátásom van erre. A többiek már igazából leírták a lényeget, én csak annyit tennék hozzá, hogy mindenkinek más jön be jobban. Van olyan ismerősöm, aki eladta a laptopját, és csak tabletje van, mert neki az is mindenre elég. Én se használom semmi komolyra a laptopomat, de még mindig azt tartom az "elitnek". Egyszerűen gyorsabb (nem feltétlen a hardverre gondolok, de természetesen arra is, de pl. sokkal gyorsabb kimásolni és beilleszteni egy szöveget, meg millió dolgot sorolhatnék), egyszerűbb, és azért csak több mindenre használható. Azért egy-két dolog miatt mindenképp kell nekem a laptop is, de egy átlag embernek tényleg már jól helyettesítheti egy tablet is, hisz zene, videó, internet, facebook, kis játékok, minden ilyesmi megvan rajta.
2013. aug. 6. 23:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ritkán facebookozok, nem nézek filmet és sorozatokat, nem is játszom.

Nekem erre kellene: 2 iskolába fogok járni szeptembertől, a tanulási jegyzetek segédletek, megőrzésére, tanulására kellene szolgálni. Emailok fogadására, küldésére. Bérszámfejtő szoftver futtatására, neptun rendszer használatára.

Vajon érdemes beruháznom egybe? Fogja e vinni a Babért, mert ez fontos lenne, vagy inkább vegyek laptopot/notebook-ot? Az Acer 7-est néztem ki.

2013. aug. 7. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha tabletet veszel akkor az új Nexus 7-et válaszd.
2013. aug. 12. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Tableten rendszerint nem túl jó gépelni, illetve fogalmam nincs, hogy van-e bérszámfejtő szoftver rá (tippre: nincs). Ha jegyzetelni akarsz, semmiképp ne ezt válaszd, tanulásra viszont ideális lehet.
2013. aug. 12. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen laptopot vegyél!!
2013. aug. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!