Tudtok írni jó tableteket 20 és 30 ezer forint közt?
Ennyiért inkább ne vegyél tabletet.
Az olcsó kínai sz*rok csak pénzkidobásra jók.
Hordozható unaloműzőnek tökéletesen megfelel.
Ha tényleg nem akarsz rá sokat költeni akkor DPS Dual 7.
28.000 Ft
Köszönöm a tippeket :)
Tulajdonképpen csak azért akarnék tabletet venni hogy filmeket nézzek rajta meg könyvet olvassak ha elmegyek valahová és talán írjam a saját könyvemet ha az lehetséges. :) Van laptopom de azt macerás magammal hordozni, főleg hogy nem olyan pici mint egy tablet, a mini laptopot meg nem igazán vennék. Szóval nekem pont elég lenne egy nagy memóriájú tablet, nem kell feltétlen egy hiper szuper csúcs gép. Csak ilyen alap dolgokra kell.
Arra a Rokee még sok is. Írni viszont nem jó egyiken sem.
/Én is kérdeznék valamit. Ha 20-30 között keres gépet, akkor mit Nexusoztok itt? Nem értem./
30-40 körül már ha szerencsés vagy tudsz szerezni egyet és a tabletek attól kezdődnek.
Mint írtam is, olcsó kínai sz*rt nem érdemes venni SEMMIRE, csak pénzkidobás.
Aki azt állítja, hogy a 30.000 körüli tablet is ugyan olyan jól használható, mint a drágábbak, akkor az még nem látott normálisat, vagy csak saját magát győzködi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!