Honnan tudom megállapítani, hogy a ceruzaelemem töltős vagy eldobható?
22:00!
Valami konkrétum? Anélkül saját magad teszed szánalmassá.
Tudom jövő héten suliszünet, de a következő héten esetleg a fizikaórán felvetheted a kérdést. Hátha tanulsz valamit...
(bár nem hiszem, ahogy a hozzáállásod elnézem)
Te nem a kérdezőnek segíteni jössz ide, hanem kötöszködni.
Nincs jobb dolgod? Az ilyenekre itt nincs szükség.
Nőj már fel. Aztán ha van 2 értelmes mondatot, akkor gyere vissza. Addig gyakorolj. PÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
22:15!
Te ugye lány vagy?
(én vagyok a "traktoros")
22:30
Igen, de szerintem nincs jelentősége ebben az esetben.
Amúgy miért kérded?
22:34!
Semmi különös, csak pusztán a "logikád" alapján tippeltem, hogy a gyengébbik nemet képviseled.
Nagyon nem szeretem, ha valaki ok nélkül bánt másokat, pusztán azért, mert előfordul, hogy helytelenül fejezik ki magukat. Én nagyon igazságpárti vagyok és inkább segíteni jövök ide, nem mások válaszát elbírálni.
Ha fejlődő képes vagy, Neked is ezt tanácsolnám. Boldogabb ember válik belőled.
10-25 20:06-nak:
Csak annyit szeretnék csak mutatni a linkelt oldalon, hogy amiket én is használok többek között, hogy nem minden tölthető AA 1,2 voltos.
A műszereimben ilyet használok, mert az 1,2 V-os cellára azt jelzi hogy gyenge. Legutób Panasonic-ot kaptam jó áron, de létezik sok más gyártó kínálatában. Az élettartamuk rövidebb mint a hagyományos akkuké, de elmondhatom hogy olyan 50-60 töltéssel mind elmegy. Azt jelenti, hogy kéthetente feltöltöm, és két évet kibír egy általában De ha nem is megy el annyit, akkor is bőven megéri. Csak ajánlani tudom.
Van ilyen is, igaz ezt még nem próbáltam, inkább a nagy márkákat veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!