Honnan tudom megállapítani, hogy a ceruzaelemem töltős vagy eldobható?
Figyelt kérdés
A fiam összekeverte, és már nem tudom, melyik a töltős, mert 10 db töltősünk volt. Hogy tudom megkülönböztetni?2009. okt. 25. 11:22
1/29 anonim válasza:
a tölthetőre az van ráírva, hogy "rechargeable"
3/29 anonim válasza:
Mindegyik eldobható! Megfogod jobb kézzel és a bal vállad fölött tök egyszerűen el tudod dobni.
4/29 anonim válasza:
A tölthető akkumulátor mindig 1,2 tized voltos.
5/29 anonim válasza:
17:09-nek: Akkor az én traktoromban levő akkumulátorra miért írták rá, hogy 24 voltos?
6/29 anonim válasza:
18:19 Gratulálok!
Nagyon okos hozzászólás, büszke lehetsz magadra.
7/29 anonim válasza:
19:39:
Nem kevésbé okosabb a hozzászólásom, mint a:
"A tölthető akkumulátor mindig 1,2 tized voltos."
1.) Minden akkumulátor tölthető. Tehát semmi értelme a "tölthető akkumulátor" kifejezésnek.
2.) Ezek mind "1.2 tized" (az 1.2 már eleve egy egész két tizednek olvasandó, minek akkor a "tized"?) voltosak lennének? Apám! Ez még mekkora hülyeség..!
8/29 anonim válasza:
20:06
A traktorodba több ész szorult mint beléd. Ha nincs ésszerű hozzászólásod akkor minek írsz.
9/29 anonim válasza:
20:39!
Mert szer felett jól szórakozom a sok hülye kérdésen és válaszon, ami itt néha előfordul.
10/29 anonim válasza:
21:10
Valóban szerfölött hülye válaszaid vannak. Biztos jól szórakozol magadon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!