Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az első két usb nem megy miért?

Az első két usb nem megy miért?

Figyelt kérdés

pedig semmi baja sincs.

illesztőprogram kéne?

2013. júl. 29. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A táp 400W (Watt) a maximális terhelhetősége a tápnak. Eleven nem fogyaszt állandóan annyit. Másrészt te a feszültséget állítottad át 230V-ról (Volt) 115-re. Így a túlfeszültség ölte meg. Hogy miért ehet állítani, azt már leírták.

Egyébként a mai tápokat már nem kell állítani külső kapcsolóval. Azok már 115V-tól 230V-ig minden gond nélkül működnek.

2013. júl. 29. 22:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy úgy működik veszek egy gépet hozzá kapok kábelt mert minek külön meg venni és talán egy telepítő lemezt 6 évvel ezelőtt még kaptam de a használati útmutatóba nem vagyok biztos.
2013. júl. 30. 07:56
 13/16 A kérdező kommentje:
És az első 2 USB-je nem megy szóval nem én tettem tönkre alapból.
2013. júl. 30. 07:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Akkor ha túlfeszültség miatt felrobbant akkor a tápot kell cserélni nem.? Mikor bele néztem semmi nem tűnt sértettnek csak rengeteg por volt a gépben de 1mm biztos hogy volt mindenen. Tehát még ezt nem értem akkor ez hogy lehet 1 hete használva.

Mennyibe kerül megcsináltatni? + az USB-ét így külön külön.

Nagyon köszönöm ha valaki leírja

2013. júl. 30. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani. Ha szerencséd volt, akkor valami védelem oldott le. De valószínűbb, hogy tápcsere lesz. És remélhetőleg nem vitte magával az alaplapot. Jobban járnál, ha keresnél valami hozzáértőbb ismerőst.
2013. júl. 30. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Kell bele venni egy jó tápot.

Ha azzal feláll a gép, akkor megkeresni az előlapi USB csatlakozók vezetékét, és a megfelelő helyekre feldugdosni az alaplapon. Alaplap leírása letölthető a gyártó oldaláról.

2013. júl. 30. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!