Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes Samsung Galaxy Tab 2...

Érdemes Samsung Galaxy Tab 2 10.1-et venni első tabletnek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 5. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyértelműen: NEM.

Hasonlítsd össze az új (Vasárnap jön ki) Wayteq Xtab-100qcr-el es aztán vedd meg azt, tökéletes Tablet ebben a méretben (10")

2013. júl. 5. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:

De az valami kínai cucc, hamar tönkremegy nem? Most szabadultam meg végre egy ZTE telefontól, idegesített, hogy 30 perceként lefagy, leütök egy betűt és 10 másodperc múlva látom a képernyőn, megszereztem a legszarabb Samsung okostelefont a Samsung Galaxy Mini-t és a ZTE Blade-hez képest, mint valamik ufótechnológiát használnék.

Ez a Wayteq nem véletlenül a tabletek ZTE-je ilyen szempontból?

2013. júl. 5. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem két hete van egy Samsung Galaxy Tab2 7.0 tabletem, Vodafone adta 2 éves szerződéshez (1 ft). Ebben van Polaris Office, 2 kamera, működik wifivel és SIM kártyával is, telefonálni is lehet vele stb. Nem véletlenül választottam, a mobilom is Galaxy. Ezek nem kínai gagyik,nem fagynak le, nem merül le rögtön az akku, megéri azt árát.
2013. júl. 6. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:

WayteQ

"Távol-keleti OEM gyártótól, a Ramostól érkezik".

Vagyis kinaiak gyártják. A Ramos kínai cég. [link]

2013. júl. 6. 01:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Két hónapja van Samsung Galaxy Mini2-m, sokkal jobb, mint az előző volt. Egyébként a nálunk kapható Samsung Galaxy Tab2-ket a koreai cég Gyöngyösön gyártatja! Magyar munkahelyeket teremtettek és jót gyártanak.
2013. júl. 6. 01:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább Nexus 10-et vagy Note 8.0-t.
2013. júl. 6. 07:36
 7/10 anonim ***** válasza:
#4 abban a cikkben nem is szerepelt a Wayteq neve.
2013. júl. 6. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Wayteket is a kínai Ramos cég gyártja, vagyis kínai (bár talán nem annyira gagyi, mint a kínai kütyük általában).

"Már korábban is jártak nálunk Wayteq tabletek, az azóta eltelt időben azonban különböző változások történtek a cég életében, nevezetesen, hogy társultak a RAmos nevű, kínai, táblagépekkel foglalkozó vállalattal. Ennek az együttműködésnek egyik gyümölcse jelenlegi tesztalanyunk, az xTAB-70w, amely a cég első szélesvásznú tabletje is egyben".

[link]

2013. júl. 6. 20:20
 9/10 Balint@! válasza:
Én vettem egy samsung galaxy tab 2 7.0 és ugyazt tudja belsőleg mint a 10.1 csak 7 colos de legalább elfér egy pulcsi zsebben:D
2013. júl. 8. 04:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jól bevált a 7 colos Samsung Galaxy, de ezek persze csúcskategóriások és ennek megfelelő az áruk is, vagyis nem olcsók.
2013. júl. 9. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!