Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Windows 7-el nem működik a...

Franciacsaj kérdése:

Windows 7-el nem működik a Sims 2 Apartment life?

Figyelt kérdés
Eddig Sims 3-al játszottam, de most valamiért újra a 2-vel akarok. Telepitettem az alapjátékot. Az Apartment life a kedvenc kiegészitőm. Több helyről is letöltöttem, de nem működik.. :(

2013. júl. 26. 12:40
 1/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló a gondom... Többszöri lemez beolvasásnál indul csak el, és nem tudom miért...Vagy azt írta ki, hogy ez a rendszer nem nem áll készen ehhez a játékhoz.. Pedig lefuttattam egy progit, ami meg az ellenkezőjét írta ki. Szóval nem értem. Sőt, nekem a nagyváris élet kiegnél eltűntek a mentett családjaim mikor újratettem. Hiába csináltam előtte biztonsági mentést, mikor visszamásoltam, elvesztek.
2013. júl. 26. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha valami hiba van a rendszerben, az a gép alkatrészei miatt lehet, az operációs rendszer miatt nem! Megkérdeztem több számítógépgurut, és mindegyik ugyanazt mondta: a Windows 7 a valaha volt legjobb op. renszer, bár a 8-as a legújabb, mégsem érhet a 7-es nyomába a tudása.

Úgyhogy ha a géped alkatrészei nem elég nagy teljesítményűek hozzá, az lehet a gond!

2013. júl. 26. 18:11
 3/4 anonim válasza:
Ez azért furcsa, mert a mostani gépem 4 szer gyorsabb és jobb, mint az előző... Nem hinném, hogy a géppel van a baj, mert sok hasonló problémát olvastam a neten a win7-ről kontra sims 2 hibáról!
2013. júl. 26. 18:45
 4/4 anonim válasza:

Nekem is Win 7-em van, és az összes kieg megy rajta gond nélkül, nem is kellett semmit csinálnom velük, mondjuk nekem eredeti a játék.

Mit jelent egyébként, hogy nem működik?

Hol akad el? Feltelepítődik, és nem indul, vagy megakad már a telepítésnél? Kiír valamit?

Milyen programot használsz a telepítéshez?

2013. júl. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!