Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen, viszonylag jó laptopot...

Milyen, viszonylag jó laptopot vegyek 100ezerből? (több lent)

Figyelt kérdés
Lehet régebbi fajta is, de menjen rajta a sims2,a kiegészítői, sims3 meg ilyesmik.

2013. jún. 24. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ennyiből nem lehet csodát művelni. Én egy AMD alapú notebookot ajánlanék, mivel az Intel integrált video megoldásokkal nem biztos, hogy hibamentesen menne a Sims3 (húgomnak pont hétvégén próbáltam asztali gépben életre kelteni, gyorsasággal nem volt baj, de folyamatos "disco time" volt a villogó színes háromszögek miatt).
2013. jún. 24. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

igaz, hogy használt de én is innen vettem a mostanimat és ugyan ez amit neked linkeltem, de ennél jobbat nem kapsz sehol különösen ebben az árkategóriában, újonnan ha jól tudom 350K lenne, tehát nagyon megéri, én is sims fan vagyok, összes kiegészítőm meg van a sims 3-bol tökéletesen és gyorsan megy :)

2013. jún. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!