Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Canon Eos 600D gondjai?

Canon Eos 600D gondjai?

Figyelt kérdés
Mostanában tervezem beszerezni a Canon 600D típusú gépet, és érdekelne a véleményetek. Aki ilyen gépet használ, meg van-e vele elégedve? Van-e bármi féle hátránya,gondja a fényképezőnek, ami miatt nem érdemes megvásárolni? Természetesen az előnyök is érdekelnek.

2013. júl. 22. 00:03
 1/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
Már biztos megvetted, de azért elmondom: az élességállítás a legnagyobb gondja, ami azért nem szép egy ilyen drága géptől. Persze ha nem fotózol eseményt, csak tárgyakat, vagy esetleg csigákat és teknősöket, akkor nem lesz gond. Azok a hibák, hogy néha nem enged dolgokat állítani magán, vagy nem kapcsolja ki az lcd-t ha behajtod, vagy hogy rossz helyen van a képvisszajátszó gomb (blokkolhatja a fényképezést, ha valahova letámasztva, felfelé billented a gépet), ezek mind eltörpülnek azon rendkívül bosszantó hibahalmaz mellett amit az élességállítás okoz.
2014. márc. 31. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek gondjaim az élességállítással, meg egyébként semmivel. Én elégedett vagyok.
2014. márc. 31. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Mérlegelni fogok, még nem vettem meg. Köszönöm a választ!
2014. máj. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!