Milyen kompakt fényképezőgépet vegyek?
90 ezer körül lenne rá pénzem, és olyat szeretnek ami jo minőségű képet készít, és tényleg jo képet lehet vele csinálni. Tukorreflekszes gépben tudom hogy a canon jo de kompakt bán fogalmam sincs.
A Nikon 1 J2 milyen? Bár az úgy láttam nem is sima kompakt, hanem valami más.
Legyszives linkeljetek olyanokat amik a kritériumoknak megfelelnek!
Úgy olvastam az imént hogy nem túl jo a Nikon 1 j2, meg nem tud elég sok mindent.
Egyébként várom a linkeket, közben én is keresetek
A Nikon 1 J2 a kompaktok elit kategóriája. Cserélhető objektíves rendszerkompakt.
Nagyon jó és gyors gép. Az átlag kompaktokhoz képest jobb képminőséggel, de kategóriájában sajnos elég kicsi a képérzékelője.
90 körül jó választás még az Olympus E-PM1, ami nagyobb érzékelős. Még nagyobb a Samsung NX1000. Ez már a tükörreflexes gépek többségének érzékelőméretét kapta, de a 20 megapixelt kissé túlzásnak érzem.
Ne feledd, hogy objektívet is kell venned ezekhez a gépekhez, tehát olyan ajánlatot válassz, ahol adnak hozzá kitben valamilyen alap optikát. Ez többnyire egy 3x-os zoom, de általános használatra teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!