Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen kompakt fényképezőgépet...

Milyen kompakt fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés

90 ezer körül lenne rá pénzem, és olyat szeretnek ami jo minőségű képet készít, és tényleg jo képet lehet vele csinálni. Tukorreflekszes gépben tudom hogy a canon jo de kompakt bán fogalmam sincs.

A Nikon 1 J2 milyen? Bár az úgy láttam nem is sima kompakt, hanem valami más.

Legyszives linkeljetek olyanokat amik a kritériumoknak megfelelnek!

2013. jún. 18. 21:24
 1/2 A kérdező kommentje:

Úgy olvastam az imént hogy nem túl jo a Nikon 1 j2, meg nem tud elég sok mindent.

Egyébként várom a linkeket, közben én is keresetek

2013. jún. 18. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:

A Nikon 1 J2 a kompaktok elit kategóriája. Cserélhető objektíves rendszerkompakt.

[link]

Nagyon jó és gyors gép. Az átlag kompaktokhoz képest jobb képminőséggel, de kategóriájában sajnos elég kicsi a képérzékelője.

90 körül jó választás még az Olympus E-PM1, ami nagyobb érzékelős. Még nagyobb a Samsung NX1000. Ez már a tükörreflexes gépek többségének érzékelőméretét kapta, de a 20 megapixelt kissé túlzásnak érzem.

Ne feledd, hogy objektívet is kell venned ezekhez a gépekhez, tehát olyan ajánlatot válassz, ahol adnak hozzá kitben valamilyen alap optikát. Ez többnyire egy 3x-os zoom, de általános használatra teljesen jó.

2013. jún. 19. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!