Milyen típusú villanyborotvát érdemes vásárolni?
nézd, én amikor átálltam a villanyborotvára nehezen tudtam dönteni a két rendszer között. A Braun rezgős a Philips forgókéses rendszerű. Mielőtt beruháztam egy komolyabba, előtte kipróbáltam mind a kettőt. Lehet kapni olcsó kategóriás villanyborotvákat 2-3 ezer forintért, és én így próbáltam ki hogy melyik lenne a jobb. Igaz hogy ez az összehasonlítás nem fedi a valóságot teljesen, ezért azt mondon, ez csak az én véleményem.Azóta is megvannak, jó lesz vésztartaléknak:-)
Na szóval a Braunt választottam, nekem jobban bejött, Philipsről nem tudok nyilatkozni. A forgókésesnek talán annyi a hátránya, hogy ha már gyenge az akksi akkor ugye lassabb a fordulat és jobban húz. De ezeknél a drágább, minőségibb borotváknál már ez nem igazán lehet probléma.
4 éve van meg, azóta semmi baja,naponta használom, az akksija kb.2 hétig bírja.eddig a 4 év alatt a szitája repedt meg, amit kicseréltem a késsel együtt.(mert csak úgy tudtam beszerezni)
Az hogy akkumulátoros egy borotva, akkor van jelentősége /szerintem/ ha nyaralni mész, vagy kocsiba gyorsan le kell tolni, meg hát nem vagy konnektorhoz kötve. Közben mászkálhatsz, pakolászhatsz, kapkodhatsz ha reggel elalszol:-)
A vízállóságot ne úgy értsd, hogy tusolás alatt borotválkozol /nem jellemző nálam/ hanem a tisztítás sokkal könnyebb. Egyszerűen forró víz alá tartom bekapcsolva és kész is van.
Ez a borotva típus dolog olyasmi, mint a Coca vagy a Pepsi, kinek mi jön be:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!