Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen wifi routert ajánlotok?

Milyen wifi routert ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ikerház, 2 szintes, most lynksis wrt54gl van, ami néhol már nem fogható. 3 laptop, 2 telefonra. Köszi.

2013. júl. 15. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
valami dual band 600mbit vagy valami wdr3600 (gigabites) tp-link wdr3500
2013. júl. 15. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne egy-két jelismétlőt venned inkább.
2013. júl. 15. 09:54
 3/5 menta34 ***** válasza:
Vagy pl. még egy olcsó router kéne, amit a másik emeletre teszel és bekábelezed lentről.
2013. júl. 15. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
TP link TL WR941ND - t néztem ki. Vajon "belátja" a házat? Ha nem, a fenti routert hozzá köthetem továbbítónak?
2013. júl. 16. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Az jutott eszembe, hogy a wrt54gl-re lehet dd-wrt szoftvert tenni amiben 251mW-ig feltekerhető a kimenő teljesítmény. Lehet azzal belátná a házat és nem kell újat vegyél.

De az is igaz, hogy érdemes 802.11n-es routert venni manapság, mert nagyobb a hatótáv. Viszont nem érdemes az 5000Ft-os TP-linkkel próbálkozni szerintem, hanem a dual N -es routerekben kell gondolkodni, ami ha nem kell gigabites csatlakozó akkor 10k körül szerintem megkapható. Esetleg vegyél lecsavarható antennásat, ha a saját antennája nem lenne elég, akkor csere.

Esetleg nézd meg vásárlás előtt, melyiket támogatja a DD-wrt firmware, hogy fel tudd csavarni a kimenő teljesítményt.

2013. júl. 16. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!