Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » ELvileg a műsorszóró rádiók...

ELvileg a műsorszóró rádiók (FM 88-108 Mhz) frekvenciáján lehet adni 50mW-at. Ez igaz?

Figyelt kérdés

Vaterán láttam egy poloskát ami ezen a frekin működik.

Én úgy tudom, hogy itt tilos adni.

2013. júl. 7. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag bármilyen frekvencián lehet adni, csak adót kell hozzá építened.

Ebbe tud beleszólni pár hatóság ( talán a HIF ? ) akinek esetleg nem tetszik a "műsor". Nem azért mert szemét népség, hanem azért mert mások fizetnek a frekvenciákért és esetleg őket zavarod. Valljuk be, neked se tetszene ha mondjuk kifizetsz súlyos pénzeket és üzemeltetsz valamit és valaki "ingyér" jól zavarja.

Az 50mW az nem sok semmi, nem igazán zavarhat be semmit nagy területen, így bemérése is nehezebb ( nem biztos, hogy megéri a fáradságot ).

2013. júl. 7. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
+ infó: az mp3-as transzmitter is egy mini FM rádióadó de nem fognak rád lecsapni kalóz rádiózásért ha használod az autódban :)
2013. júl. 7. 10:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az 50 mW nagyon gyenge és nem is attól főleg, hogy baj lenne belőle, vagy bárki is megkeresne, csak, hogy ez legális? Mert ez a tag így hirdet vaterán, hogy ezt tökre szabad és erre biztat mindenkit. Szerintem meg pont, hogy nem szabadna.
2013. júl. 7. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mit szeretnél sugározni?

Infó: [link]

2013. júl. 7. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Mások magánbeszélgetéseit.
2013. júl. 7. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A mások magánbeszélgetésének a "használata" nem illegál...???:)

2013. júl. 7. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem ezek a mások, akiket le akarsz hallgatn, megtalálnak, és a poloskádat akkor látod viszont, amikor a sebész kioperálja seggedből ahová (jogosan) elhelyezték a lehallgatottak.
2013. júl. 7. 15:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem én árulom a terméket!

Keress rá vaterán, hogy poloska.

Vele beszéld meg!

2013. júl. 7. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!