Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van ez játékok terén?

Miért van ez játékok terén?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy egy ipd 4g-n akadás nélkül elmegy a real racing 3 de egy s3-on meg egy 4x-en akadozik, az apple termákeira optimalizálják őket ezekre pedig nem, nem értem hogy az apple cuccok lényegesen szarabb hardverrel hogy lehetnek jobbak mint androidos társaik(taboknál is), az ios ennyire jó vagy mi?

2013. júl. 3. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyire jó. Vagy az android alkalmazást írták meg rosszul, de egyèbkènt azt is bírom, hogy az androidos csúcsgèpbe 8 procimagot meg 3 GB RAMot belezsúfolnak. Valahogy akad mègis, de legalább papíron jó lesz. Nekem egymagos 1GHz proci tökéletesen elèg 512 mega RAMmal
2013. júl. 4. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert az iSz*r megveszi ezeket (ezért vannak jól optimalizálva), droidra meg ingyenes (gondolom ezért nincs jól megírva). XD
2013. júl. 8. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Androidon multitranzakciós, tehát nem teljesen igaz h ingyenes

Apple kèszülèknèl is ugyanilyen, tehát nem teljesen fizetős.

Sztem jobban van optimalizálva, ha van kb. 8-9 kèszülèk, meg lehet ezt tenni.

2013. júl. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!