Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Céges notebook? Melyik jobb?

Céges notebook? Melyik jobb?

Figyelt kérdés

Céges notebookot szeretnék venni,kezdő cégnek,tehát grafikus káryta lényegtelen,inkább emailek,oldalak,ügintézésre 400euróig!

Találtam egy párat,segithetnétek kiválasztani a megfelelőt,vagy esetleg jobbat ajánlani...

Lenovo IdeaPad B590 ( Intel Pentium Dual-Core B960 Sandy Bridge)

HP 650

Lenovo IdeaPad B590 (Intel Celeron 1000M Ivy Bridge)

Legyen benne op.rendszer,wifi,dvd lejátszó és 15,6 képernyő körüli... A HP az olcsóbb valamennyivel,de ez mind 400 alatt van és úgy tudom,hogy Lenovo megbizhatóbb,a HP hamarabb romlik...Kizárnám még az Acer-t a hűtése miatt és a Toshiba,Fujitsut,Samsungot és a Sony-t. Kérlek ezekből a márkákból ne ajánljatok,köszi előre is a segitséget!:)

2013. jún. 30. 14:16
 1/1 _Danika_ válasza:
Üdv! Személyszerint én Lenovo IdeaPad B590 ( Intel Pentium Dual-Core B960 Sandy Bridge) ajánlanám, vagy Hp 650-et. Mindkettő egy jó gép, főleg irodai használatra, (nekem HP-m volt és soha nem volt vele gondom) Szóval ezt már te döntöd el, hogy Lenovo, vagy HP (de inkább HP)
2013. júl. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!