T Pont boltokba hogy lehet elhelyzkedni, hol hirdetik az állásokat? Néztem a telekom oldalát de ott az állásajánlatoknál csak Bp, Miskolc Pécs és Debrecen van.
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 17:11
1/1 anonim válasza:
Azért mert a boltok többsége nem Telekom működtetésében van hanem alvállalkozóké-tehát a kiszemelt boltban kell érdeklődni.Nem is nagyon van az országban közvetlen Telekom üzemeltetésű bolt legfeljebb a fővárosban és a nagyobb városokban 1-2!
(Pár évvel ezelőtt mikor én is T-Mobile értekesítő voltam akkor a Com2 Kft. működtette a T-Mobile üzletet viszont a munkáltatóm a Fruit Kft. volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!