T-mobile-os netem van, de már a 3. részletet nem fizettem be. Mi fog történni ezután?
Nincs semmi keresetem, most végzem estin a 4.-et, 19 éves vagyok. Vonni nem tudják semmiből. Apukámmal élek, ő nem tudja kifizetni.
Kb. 80.000,-Ft a tartozásom.
Meg tudom szüntetni? Hogyan? Fizetni kell érte?
Minden apró részlet érdekel, ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm.
hát akkor ezt ott cseszted el az elején. Mobilnetet géphez csak akkor veszünk ha nem generálunk nagy adatforgalmat illetve csak böngészésre meg kis netre kell meg max kommunikáció.
Okos lett volna valakitől megkérdezni mielőtt ilyen hülye döntést hoztál. Apád se volt okos, hogy ebbe belement.
Kábelnet kellett volna.
A gépes mobilnethez sokszor az is rögzítve van szerződésben, hogy így meg úgy ha torrentezel vagy jutubozol, stb akkor megb.sznak, mert nem erre való.
Még kábelnetre se adnék ki havi 15k-t nemhogy mobilnetre. Diginetem van és az havi 3500Ft korlátlan.
Passz, elcseszted, ebből tanulsz majd. Jobbna jársz ha elmész dolgozni, hogy a trémobilosok ne cseszenek meg, és ezentúl figyeld az adatszámlálót, tegyél fle vmi progit a gépedre ezzel kapcs. És ezzel a nettel szokj is le a filmtöltögetésről torrentezésről, ha jót akarsz magadnak.
ha még nem kapcsolták le a neted,akkor én még ma bemennék a tmobile-ba,és kérnék részletezést,hátha engedik,és akkor meguszod a kötbért
3 honapnál többre nem részletezik le,ami azt jelenti h 14 ami amugyis minimum,meg 30 ami a részlet...szoval kb 45ezret kell 3 honapig
de még mindig jobban jársz mintha kötbér,és akkor az 150-200ezer egybe,amit nemtudsz kifizetni...
és a netet most álláskeresésre használ max...
Köszi a válaszokat. Már egy hete kikapcsolták.
Nem tudom, mi lesz. :(((
megmondtuk mi lesz.
szal menj be és kérdj részletfizetésre esélyt és menj dolgozni. mit szeretnél még hallani, ha csak itt sajnáltatod magad abból nem lesz semmi.
Majd megy a behajtó cég és elviszi a TV-teket a laptopodat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!