T-mobile-os netem van, de már a 3. részletet nem fizettem be. Mi fog történni ezután?
Nincs semmi keresetem, most végzem estin a 4.-et, 19 éves vagyok. Vonni nem tudják semmiből. Apukámmal élek, ő nem tudja kifizetni.
Kb. 80.000,-Ft a tartozásom.
Meg tudom szüntetni? Hogyan? Fizetni kell érte?
Minden apró részlet érdekel, ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm.
hűségidő letelt már?
ki fogják kapcsolni,lerészleteztetheted
ha nem fizeted a részleteket,akkor továbbadják behajtócégnek
hogy lehet 3 honap alatt 80ezres netszámlát csinálni? nekem korlátlan 15megás netem 3zer forint:S
kérdezz,válaszolok
Kérdés kinek a nevén van. Ha apádén, akkor tőle fogják a pénzt megszerezni majd, ha a te neveden, akkor tőled.
Ha hűségszerződésed van, akkor meg tudod szűntetni, csak jó nagy kötbért kell fizetned, ha nincs hűség akkor meg tudod.
Mindenesetre majd idővel behajtó fogja beszedni tőled ha nem perkálod ki, készülj fel rá. Érdemes tárgyalni a t-mobillal, hogy befizethessed részletekben.
nah ez volt a tanácsadás meg felvilágosítás rész, akkor tudom, hogy nem vagy kíváncsi rá, de nem bírok magammal, hogy ne írjam le a le.aszós részt is.
szal úgy kötöttél szerződést velük, hogy tudtad nem lesz rá pénzed? hisz tudtad, hogy nincs kereseted, apád se tudja majd fizetni, stb. Oké, tudom most jön majd az, hogy "nem is vagyok tisztában azzal, hogy mi történt, stbstb", szal ez hogy is történt? Csak kíváncsi vagyok nem kötelező válaszolni.
Amúgy ha estin sulizol, akkor nappal elmehetsz dolgozni és akkor talán lassacskán vissza tudod fizetni esetleg.
Szia! Mobilinternetem van, x ideig korlátlan, aztán számol rendesen :(
Sajnos hűségidős, és még sok idő van hátra.
2. vagyok. Nekem is van mobilnetem, 3GB-os, havi 3900 Ft-ért. 1GB-ot se tudok elérni havonta, pedig iPhone-m van(már ha visszakapom szervízből végre), az pedig a fél életét a neten tölti.
melyik csomagban vagy?
Másodiknak: Az én nevemen van, nem apukámén.
Azt tudtam, hogy a havi fix összeget tudjuk fizetni, azt nem tudtam, hogy ha letelik az a bizonyos letöltési időtartam, utána ennyit kell + rá fizetni. :(
t-mobilnál azt tudom h 60ezer a kötbér ha teloelőfizetést szüntetsz meg,net se lehet kevesebb,sőt,fix h több
probálj meg részletezést kérni,de számolj ugy h 80 a mostani befizetnivalo,plusz kötbér,150ezer fölé megy simán,nem 2-3 ezer lesz a havi részlet ha engedik
első hónap után láthattad volna,és onnatol akkor leminimalizálni
de ezen már késő bánkodni,nekem is volt 40ezres teloszámlám tmobilnál,szerencsére hagyták h 3 honap alatt kifizessem,és nem kapcsolták ki a telefonomon a bejövö hivást,csak a kimenőt
de nem csuszhattam a részletekkel 1 napot se
első voltam
15 GB 14.000,- a havi részlete :(
Sokat vagyok neten, de nem azért sok a számla, hanem állítólag az MSN miatt sok, és szoktam filmeket és zenét letölteni.
egyszerübb lett volna korlátlant megrendelni,és az egy upcnél 3ezer fölé nem emgy semmiképp.15 giga filmletöltésre perszeh kevés,annyi nekem 1 nap alatt lejön
hány honapja van meg ez a neted,és 1 vagy 2 év a hüségidő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!