Érdemes vennem egy Digitális rajztáblát?
A gondom az lenne, hogy kinéztem ezt: [link]
Az iránt érdeklődök, hogy ez mekkora lenne, és csak akkor lehet használni, ha számítógépre van kötve? Valamint... a számítógépem elég ramaty állapotban van és nem tudom meddig húzza még.. az baj egy ilyen rajztáblának ha Windows XP-m van? és miért kell rákötni egy gépre? :) ki lehet ezt valahogy játszani? xD
És ezen az oldalon mennyi a szállítási költség...?
Ez a fajta tényleg ilyen? tehát nem látom a táblán amit rajzolok?
http://www.youtube.com/watch?v=I0-Je3brwvs
és ha igen, akkor tudtok valami jót, amint látom is?
Érdemesnek akkor érdemes, ha kihasználnád. Páromnak is ez a márka van. A cuccos maga egy digitális, érzékelős rajztábla. Kijelzőként nem funkcionál. Így igen, számítógépre, laptopra kell kötni.
Vannak professzionális rajztáblák, amik tft kijelzősek.
Az áruk? Ehhez igazodva kb. félmillió forintnál kezdődnek.
Szia! Wacom Bamboo a legjobb márka, bármit is nézel ki, nem fogsz benne csalódni! ;)
Jól mondta az előttem válaszoló, nem látod a rajzod, csak a monitoron, illetve rá kell a gépre kötni.
Már kb 2 éve rajzolok táblával, és nem zavar hogy nem látom kifejezetten a kezem alatt hogy mit rajzolok. Gyakorlás után rászokik a kezed és a szemed is arra hogy a monitort figyeld. Van olyan ismerősöm akit kifejezetten irritál már a kézi rajzolás, merthogy számára túl sokat takar ki a ceruza, ezzel szemben bezzeg a rajztábla...!
XP-n is szépen elfut, elvégre van egy softvere, meg usb-je (nekem is XP-m van). Kijátszani? Minek? Annyi, mintha feltennéd a mobilodat USB-n tölteni. Ráadásként a Wacom Bambookban nincs a ceruzában külön elem (ami sok más márkában gondot szokott okozni), a tábla érzékei magát a ceruzát hogy rányomod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!