Szeretnék venni egy rajztáblát, az már biztos hogy Wacom lesz, csak két típus közül nem tudok dönteni. A véleményeteket kérem, hogy melyiket válasszam?
Elég jól megy a rajzolás, ezért olyat szeretnék ami könnyen kezelhető és minél jobban ki tudjam használni.
Az első: [link] vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/digitalizalo_tabla/wacom_bamboo_pen_touch_nma_1622943476. html A második: [link] vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/digitalizalo_tabla/wacom_volito_digitalizalotabla_1621358978. html
>Wacom Volito
Na ilyet se láttam már legalább tíz éve. Gyors verzió:
A Wacom a legjobb digitalizáló eszkösz (un. tablet) gyártó, amelynek jelenleg három sor terméke van, mindegyik különböző kategóriáknak szánt. Az első a Bamboo, a második az Intuos, a harmadik meg a Cintiq. A Bamboo a legelső, hobbi szinten folytatott rajzolásra/festésre/stb kitalált, és a legolcsóbb is. Az Intuos az egyel nagyobb kategória, viszont annyival drágább is, ez már a "professzionális" kategória, ezért is kerül annyiba. A harmadik a Cintiq, ami tulajdon képpen egy monitor is egyben, más, egyesek szerint jobb, és jóval drágább is.
Ha csak most akarsz kezdeni, akkor egy sima Bamboo Pen elég neked. Pl.
Ez egy sima, egyszerű, vezetékes tablet, egy tollal, 4 gombbal, se több se kevesebb. Nincs benne érintésérzékeny felület, amit bár én nem is ajánlok mivel szerintem felesleges, lehet hogy keveselsz. Az első link amit küldtél egyel régebbi generációból, a 2-esből való, így máshogy is néz ki. Viszont az egy Pen & Touch model, amit hogyha licitálással megtudsz szerezni 18-20k alatt, tökéletesen megleszel elégedve. Ha azt nemtudod, akkor meg sima, harmadik generációs, tollas Bamboo.
Szoftvernek meg SAI, vagy Photoshop.
Ne vegyél használt árút rajztáblát!
Biztos volt valami hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!