Az lenne a kerdes hogy letezik e olyan 220V os wifi jel erosito amit bedugok es erosit?
Létezik egy ilyen wifi vadász nevwezetű dolog, bár azt elsősorban az USB-s wifi vevőkhöz készítették az nem erősít plusz áramforrásról tudtommal csak egy ilyen kis doboz az egész amibe egy speciális antenna van ami képes a jelet 1-2 km-ről is szedni. De ahhoz kell egy USB-s wifi vevő és annak az antenna csatlakozójára kell azt rátenni és maximum így képes venni a jelet.
Erről beszélek, bár gyakorlatba fogalmam sincs hogyan muzsikál. De amennyire tudom ez routerre nem köthető rá hogy leadja a jelet, ez csak veszi. De írj a srácnak emailt és tőle kérdezd hogy arra működik-e a cucc, amire te akarod.
koszonom a valaszokat
kozben addig nezelodtem meg ratalaltam egy virtual router nevu progira amit feltettem arra a laptopra amit mindenki hasznal itt bent es szuletett egy kozeli benzinkut neven futo router :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!