Hogy állítsam be?
Van egy d-link router, melybe bele van csatlakoztatva egy cisco wifi és egy tplink tlwa601g access point.Nem tudok a tplink menüjébe bemenni a megadott 192.168.1.1 címen. Valószínűleg azért, mert a router 192.168.0.1 címen érhető el. Kérdésem, hogy tudom a tplinket beállítani, hogy használni tudjam wifi-ként?
Másik kérdésem, hogy egy routerhez csatlakoztatott eszközöknek van-e egy olyan listája, amely megmutatja, hogy milyen címeket osztott ki a router? Hol tudom megnézni?
A segítséget előre is köszönöm.
A masodik kerdesedre egyszerubb a valasz. Juss be a dlink
menujebe es olyan menupontot keress hogy DHCP,azalatt kell lennie egy olyasminek hogy dhcp client list, ez az eppen aktualis kiosztasokat listazza. Lehet hogy nem a dhcp menupont alatt van hanem valami system tools vagy hasonlonal es a clientlistnev sem biztos, ezek tplinknel vannak. Az elso kerdesre olyan tippem van,hogy az access pointot kosd be kozvetlenul egy gep lanportjaba es allitsd statikus ipcimre a gepet, akkor valoszinuleg eltudod erni. Remelem segitettem
köszönöm, megtaláltam a DHCP alatt. Kiirja az ip-t meg a nevet.
Ha valaki még az elsőben tud segíteni, várom az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!