Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam be hogy...

Hogyan állítsam be hogy szórja a kábeles netet?

Figyelt kérdés
tplink wa801nd. bennevagyok a beállításaiba de nemtudom milyen módba kell állítani és mit kell még beállítani hogy szórja a netet.

2013. ápr. 21. 16:07
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Ez egy Wireless Access Point, neked pedig Wireless Router -t kellett volna venned Internet megosztáshoz.

Ugyanis az AP nem képes route -olni, ergo megosztani az internetkapcsolatot, speciális területekre szokták venni, pl jelismétlés vagy Wi-Fi kliens mód.

2013. ápr. 22. 08:13
 2/7 A kérdező kommentje:
de már volt ilyenem régebben és szórta a netet ugy mint egy wifi router csak nemvolt kábeles kimenetel
2013. ápr. 22. 14:58
 3/7 A kérdező kommentje:
és azt szerelő állította be és én nemtudom hogyan kell
2013. ápr. 22. 14:59
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

1 gépet rá tudsz csatlakoztatni, pl ha PPPoE kapcsolatot igénylő internet szolgáltatód van, ilyenkor előbb csatlakozol rá Wi-Fi -n AP módban, utána a géppel építed ki azon felül a PPPoE kapcsolatot. Ha kábelmodemed van pl, UPC akkor valószínűleg elég nehéz lesz összehozni, főleg ha a kábelmodem nem route -ol.

De ez az eszköz tipikusan nem erre való.

Ha többet tudnák a körülményekről (pl Internet szolgáltató, modem típusa, stb), akkor lehet lenne valami ötletem.

2013. ápr. 22. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg egy routerrel összekötve megoldható. De miért nem egy erre való routert veszel?

Így két eszközt kell állítanod, minimum dupla hibalehetőség.

Én az ilyen cuccokat csak egymás közötti zárt kommunikációra használom.

2013. ápr. 22. 17:51
 6/7 A kérdező kommentje:
upc-s netem van. nemtudom nem értettem hozzá és a szerelő ilyet kötött be
2013. ápr. 22. 20:35
 7/7 A kérdező kommentje:
és routerről menne
2013. ápr. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!