Miért nem látja a számítógép a net routeremet?
Néhány napja telepítettem fel egy új operációs renszetr a notebokkomra. A hiba forrása az hogy nem tudok az internethez kapcsolódni mert valahogy semmilyen kapcsolatot nem észlel a gépem. D-Link routerem van. a Routeren a led világít mikor a géphez csatlakoztatom de sehogy nem látja és így nem tudom feltelepíteni. Hardver hozzáadása parancsal is próbálkoztam már de sikertelen
Szakértők válaszát szívesen várom :)
köszönöm előre is :)
Ha a router előzőleg előírásszerűen konfigurálva volt akár annak webes felületén keresztül, akár a CD -je segítségével, akkor annak most is jónak kell lenni, ugyanis a Windows újratelepítése nem érinti a router beállításait.
Független mivel akarsz csatlakozni a routerhez, vezetékesen vagy Wi-Fi -n, a lényeg hogy telepíteni kell a hálózati kártyákhoz szükséges drivereket, amiket megtalálsz a laptop gyártójának honlapján.
Wi-Fi -hez előfordulhat, hogy a driveren kívül kell valami szoftver amivel be tudod kapcsolni (FN hotkey utility vagy ilyesmi) ez szintén gyártófüggő és a szoftvert is megtalálod a honlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!