Hogy lehet összekötni a Tv-t és a Számítógépet?
Milyen a TV-d, milyen a videó kártyád? Pont a lényeget nem írod.
Írjál típust, és típus számot. Ne csak annyit hogy LCD.
Hááát ehez a TV-hez max s-videon keresztül.
Ha olyan a video karid, akkor ha beledugod a az s-video kábelt a TV-be és a videókarira akkor magától felismeri.
A legegyszerűbb talán egy HDMI/SCART átalakító lenne jó.
Ezt beledugod pc note HDMI csatlakozójába scartot a TV-be.
A gépek szerintem ezt is magutól fel ismerik.
Ezek után nyomsz egy jobb klikket asztalon... előugró ablakon rá mész a képernyő flbontásra... és ott kijelzi ha érzékel egy másik kijelzőt. Ott betudod állítani hogy ugyanazt lásd mint a monitoron, vagy kitudod terjeszteni az asztal. (fülek állításával) Ha kiterjeszted, akkor az asztal látod az egyik kijelzőn a másikon csak egy sima hátteret. Oda úgy tudsz kirakni valamit hogy a fejlécet megfogod és áthúzod egérrel.
Elméletileg. Soha nem próbáltam még.
Mivel van ilyen kábel gondolom, működnie kell.
Annyi fűznék még hozzá hogy a HDMI digitális, míg Scart analóg szóval nem tudom gyakorlatban ez hogy tud működni.
Amikor s-videos TV-nk volt akkor ahoz vettem videókártyát, de ott mindig volt valami beállítási problem (vagy fekete/fehér volt, vagy megnyúlt a kép)
Nekünk előbb volt HDMI-s TV-nk, aztán vettünk hozzáillő PC-t. Amíg nem volt HDMI-s videókarink addig egy HDMI-is divx-es DVD lejátszónk volt, az mindent lejátszott (ritka volt még akkor a FullHD-s film).
Most meg házi médiaszerverünk van, és a TV arról játsza le a filmeket. A gépek meg látják hálózaton a filmeket, szóval saját maguk lejátszák, úgy mintha vinyón lenne a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!