Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tud olyat a windows 7, hogy...

Levkosz kérdése:

Tud olyat a windows 7, hogy bizonyos alkalmazásoknak letiltja a hangját?

Figyelt kérdés
Ugyanis a minap felmentem egy oldalra, ahol sok hirdetés volt. Vagy egyszerre 4 is elindult. És egyszer csak belhallgatott. Azóta se Chrome-on se Firefox-on, se semmin nincs hang. A youtube süket. És nincs levéve sehol a hangerő.

#Windows 7 #hangletiltás
2013. jún. 5. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Újraindítás után mi a helyzet?

Miért nem teszel fel reklám blokkolót? (AdBlock Plusz)

2013. jún. 5. 10:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Újra is indítottam. De akkor sincs hang egyik böngészőn sem. És azért nem raktam fel, mert nem szoktam olyan oldalakra menni ahol reklámok vannak. Eddig a Moovie-n sem volt. DE most telepakolták vele!
2013. jún. 5. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:

ÖÖöööö te most a gyakorikerdesek.hu-n tetted fel a kérdésed, amit látogatsz? Akkor hogy fér össze azzal, hogy nem jársz olyan oldalakra, amely nincs tele reklámmal? :)

A lényeg: menj be a vezérlőpult hang részébe és ott ne csak a főhangerőt állítsd, hanem nézd meg, hogy nincs-e valami más némítva.

2013. jún. 5. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldottam :D Töröltem a Chrome-ot és a flash playert is. Mind a kettőt kellett egyszerre mert ha külön külön csináltam akkor megmaradt az a beállítás ami blokkolta a hangokat. De azt nem találtam sehogy :D
2013. jún. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!