Az a problémám lenne, hogy az autós magnóm kikapcsol ha a hangerőt egy bizonyos szintnél följebb csavarom, ez miért van?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 22:14
1/9 anonim válasza:
Vékony vezeték, érintkezési hiba, gagyi végfok, sorolhatnám.
2/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van benne védelem, akár szó nélkül is tönkremehetne.
Kevés hűtés, alacsony tápfeszültség, nagyobb teljesítmény leadására késztetés, mint amire tervezték... Soroljam?
Jó az Neked, ha még írok néhányat?
3/9 fúróferkó válasza:
Na végre kifejlesztették a bunkóvédelmet!
Néhány tahó az utakon lehúzott ablaknál hallgattatja Az utca népével a szerinte "tökzsír" "zenéjét"
Mi p..nak kell "egy bizonyos hangerő" fölé tekerni?
4/9 carpediem1983 válasza:
Egyébként az is lehet és ez saját tapasztalat, hogy vagy nem tölt eleget a generátor vagy akku nem a legjobb.
5/9 A kérdező kommentje:
de engem érdekelne hogy mit lehet ez ellen tenni?
2013. febr. 12. 23:00
6/9 anonim válasza:
A jó néhány hibalehetőség közül melyik ellen is akarsz tenni?
Szerelő!!!
7/9 carpediem1983 válasza:
Én is szerelő vagyok és fenntartom a kolléga kérdését?
8/9 A kérdező kommentje:
generátor aksihibanem lehet bevan mérve minden levan ellenőrízve minden pöpec vadonatuj hibátlan aksi
és azt elfelejtettem mondani h igy az aksilemerül 1.5 ; 2 nap alatt...
2013. febr. 20. 19:09
9/9 A kérdező kommentje:
10:01 es ki nem szarja le minek írsz ide? b+ magadnak való világellenes személyiség lehetsz...
2013. febr. 20. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!