Tönkre mehet a laptopon az érintő?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete kaptam egy laptopot és még nem találtam hozzá normális árba lévő laptop egeret . így még az érintőt használom de félek hogy tönkre megy.2013. jún. 1. 20:30
1/7 anonim válasza:
Mitől menne tönkre? Szerinted nem szabad használni? Az szerintem is teljesen logikus, hogy az összes laptopgyártó évek óta az összes laptopjába rak touchpad-et, de azt amint használod tönkre megy.
2/7 anonim válasza:
A laptop egér az valami különleges állatfajta? Veszel egy szimpatikus egeret, bedugod az usb aljzatba és csókol anyád, Rozi :)
3/7 pinkpancser válasza:
teszkó, USB-s egér, max 1000 Huf. De nem szokott a touch se olyan könnyen megdögleni.
4/7 anonim válasza:
5 éves HP2510p soha nem használtam egeret. A touch még meg sem kopott. Mitől menne tönkre? Beton ujjaid vannak vagy mi? :D
Van összecsukható usb kábel nélküli egér, ilyet használ haverom vagy egy éve játékra is jó mert változtatható a dpi-je.
5/7 pinkpancser válasza:
Azt vártad talán, hogy az 5 éves 2510-es alukockádban elromlik? Nem úgy van az tervezve!
Egy ex 2510p tulaj (most 8440p)
6/7 Amica81 válasza:
Akkor ez mitől van? Ma délután egyik pillanatról a másikra nem tudom használni az érintőt a laptpomon, a nyilat tudom mozgatni, a görgetőt szintén de ha valamire rá akarok kattintani az nem megy, nem állítottam el semmit mégsem megy, tud valaki segíteni?
7/7 pinkpancser válasza:
Amica, a gomb nem működik, vagy az nem ha koppintasz a touchpadra? És milyen gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!