Egy ilyen elektronikát házilag nehéz megcsinálni (összeforrasztgatni)?
Ha megvannak az alkatrészek, ez mennyire megoldható ház barkácsolás módon vagy ha tuti nem, akkor milyen szakember vállal ilyet?
(ez egy xenon villanócsőves elektronika egyébként)
az a gond h lehet készen kapni, csak szeretnék egy jóval nagyobb powerest, erősebb villanócsővel, erősebb villanással stb.
aki ért hozzá, az pl ezt a rajzot látva meg tudja oldani h pl mindenből az ötszörösét veszi, és úgy csinálja meg?
sztem nem egy túl bonyolult, mármint nem egy túl költséges elektronika ez, aztán ehhez képest a készekért elkérnek 80-100 ezer körül is, és még annak se elég a fényereje. ezért gondolkodom ezen az egészen.
Az elektronika nem így működik, ha 5x nagyobb fényerőt akarsz, akkor mindent 5-szörösére növelsz...
Ami szerinted egyszerű, az valójában igen csak bonyolult. Te sem gondolod komolyan, hogy amit 80-100 ezerért árulnak azt egy 0 hozzáértéssel rendelkező ember otthon 500 Ft-ból megcsinálja...
jó hát nézd,én szétkaptam a 110 ezrest is, de ha összeszámolom az abban levő "kütyük" árát, akkor se jön ki 5 ezernél többre.
azért nem tartom lehetetlennek, mert nyilván itt azért azt fizeted meg sokkal inkább, hogy keresztül megy 4-5 kézen, mire az a boltba kerül, és ez jól látszik is, mert ugyanez az USA-ban csak olyan 20 ezer körül van. meg hát tudom jól, hogy pl az ezt forgalmazó cég eleve 40%-os kulccsal dolgozik, és akkor még nem beszéltünk az üzlet %-áról stb ...
na mindegy, megvan tehát a drága verzió is, most arra vagyok kíváncsi hogy azt egy elektroműszerész le tudja-e koppintani, na de miért ne tudná?
egyébként egy silányabb típusnál is csináltunk már olyat h kicseréltük a villanócsövet és 2-3 alkatrészt átforrasztottak benne, és máris sokkal nagyobb fényereje lett (nevetséges pénzből ...)
ezzel azt mondod, ha egy komolyabb alapra a csőhöz forrasztok párhuzamosan még egy ugyan olyat, akkor azzal nagyban növelhetem a fényerőt? szóval az alap annyira nem meghatározó? mert villanócsövem van, és azt még én is oda forrasztom ...
bár így lenne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!