Az interneten nem íródik le pár betű, mit tegyek?
Word-ben kipróbáltam, mindegyik működik. Konkrétan 3 betűről beszélek, + az "Alt+Sift" gombok sem reagálnak- de mindezt kizárólag az interneten, mert mint említettem, Wordben tökéletesen működik. Itt a GYIK-en, meg FB-n, Google, stb pedig nem akar. Gondolom akkor a netben keresendő a gond, de mi? És mit tegyek ellene?
Előre is köszönöm!
meg, mint kipróbáltam, banki bejelentkező kódok esetében is működik. akkor a Google meg ezek miért nem akarja elfogadni?
nem olyan szörnyű dolog, de elég irritáló, mert egyrészt teljesen át kell fogalmaznom a mondataimat, másrészt meg némely esetben mégis muszáj lenne azokat a bizonyos betűket leírni, és elég idiótán jön ki így a mondandóm nélkülük...
Mégis melyik betűkről van szó?
Nincs olyan plugin, ami ezekre a gombokra reagál?
Talán böngészőprobléma. Rövid távon áthidaló megoldás lehet, hogy másolod és beszúrod azokat a betűket, Ctrl C és V, de ez nyilván nem megoldás.
Milyen böngészőt használsz (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari stb.)?
Nem nagyon tudom neked ezeket a betűket leírni, tudod, nem jeleníti meg :D
De nem tudom, azt se tudom, mi az a plugin..
Betűk: agy-an-eled stb, sak-sinál-serél, ogy-anem-iszen-olnap stb első betűi.
És ez tegnap jelentkezett, miután letakarítottam a gépem, először gondoltam, talán belefolyt a zsepiről némi lé, és majd kiszárad, mert előfordult már ilyen, de most nem értem, miért működik egyes esetekben, máskor meg miért nem. jelszó-kód esetében működik, semmikor máskor meg nem akar. nem értem, miért szelektál...
A nyelvi eszköztárt nem állítottad át más nyelvre?
(eléred a tálca jobb oldalán, vagy Vezérlőpult>Terület és nyelv>Billentyűzet és nyelv)
Karakterkészlet-hiányoknál használom néha a sufni módszert, hogy megnyitom a Word-öt, ott beírom a kívánt karaktert és copy-paste a böngészőbe.
Persze ez eléggé tüneti kezelés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!