Játékos laptop kellene 260000-ig, tippek?
Figyelt kérdés
A lényeg az lenne, hogy elfogadható középút legyen a játékos teljesítmény, és az üzemidő között. Utóbbi lehetőleg legalább 5 óra legyen, hogy a suliban kibírja :/
Jelenleg 2 laptopra próbáltam szűkitettem a kört, de másra is vevő vagyok. Előbbinél az üzemidő, és optikai meghajtó hiánya zavar, utóbbinál a játékos teljesítmény...
1. [link]
2. [link]
2013. máj. 6. 22:27
1/1 anonim válasza:
A barátom árul egy laptopot aminek a neve BENQ de jó állapotba van csak játszásra használta mint pl: Fia word rally championship 2, fifa 10, need for speed hot porsuit,word of warcraft, warface, f1 2012. És csak 47000 ft
Nyírvasváriban lakik szabolcsban de facebookon elérheted Gergő Lukács néven a képe Battlefield.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!