Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Informatikusokat kérdezek...

And98ris kérdése:

Informatikusokat kérdezek hogy mikor lehet ilyenekkel játszani? Néztem egy animét és arról szólt hogy van egy virtuális világ egy sisakot tettek a fejükre és az elméjük vagy milyük bement a játékba és ott játszottak.

Figyelt kérdés
A tested kint volt a valóságban de az elméd meg bent egy virtuális testbe.(Virtual Reality Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (VRMMORPG) )Nagyon érdekelne :DD csak nagyon felspiráztam magam. :DD ilyen szavak voltak benne MMO,SAO,RCP

2013. máj. 6. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hmmm... érdekes felvetés.

Azt már sikerült megoldaniuk hogy a gondolatoddal vezérelj különböző szoftvereket, tehát az irányítás ilyen szempontból megoldható.

Akkor ugye már vannak olyan sisakok amit felhúzol és a közvetlenül a szemed elé vetíti a képet. (már-már ezek is kezdenek beilleszkedni a mindennapjainkba)

A problémák ott kezdődnek hogy nem fogod azt érezni amik a játékban vannak. Se a szelet, se ha valamihez hozzáérsz, se érzelmeid nem lesznek valósághűek.

Véleményem szerint ezt egy álomszerű hatással lehetne elérni. Egy olyan dologgal amivel befolyásolni lehetne az álmot. Ha jobban belegondolsz, álmodban szó szerint mindent megtehetsz, ott nem érvényesek semmilyen törvények. Illetve mindent valóságosnak fogsz fel, többnyire annyira hogy nem is fogod fel hogy egy álomban vagy. Például én is már nem egyszer tudtam repülni álmomban, villámokat szórni a kezemből, hangsebességgel futni, hatalmasat ugrani, időt megállítani és ilyesmik. Ezek pedig csak a fizikai részei. Az érzelmek is nagyon valósághűek tudnak lenni. Például ha látod egy ismerősöd halálát szinte úgy kelsz fel az ágyból hogy sírsz, aztán pedig jó néhány napik benned marad az az érzés.

Valószínűleg ennyi tulajdonságot ilyen részletességgel egyetlen gép sem tud majd utánozni, ezért vélem úgy hogy a legjobb alap egy ilyen játéknak az emberi agy lenne.

2013. jún. 12. 18:11
 12/14 anonim válasza:

Ilyen gondolattal vezérelt szerintem sokáig nem lesz, de hasonlót már ma is lehetne csinálni.

Először kéne egy ilyen szemüveg, mint mondjuk az occolus, de úgy tudom hogy már van sonyban is hasonló.

google glass is hasonló lesz, és remélhetőleg divatba hozza majd :D

Utána meg egy mozgás érzékelő rendszer, szerintem az új move-al és kinectel tökéletes lenne.

2013. jún. 15. 11:04
 13/14 Molnar1990 válasza:

Találtam egy vrmmorpg játékot ami ben még most folyik a Beta test!

Angol web oldal.

[link]

Ha lényegett valaki letudná nekünk irni hogy miröl is szol ez a játék vagy ez a web oldal. (nem nagyon vágom az angolt)

Meg persze ha igaz amit találtam akkor Mindent akkarok tudni rola! Életem feltenném egy lehetségre hogy beléphessek egy vrmmorpg be!!

Ez szerintem ehhez a témához kapcolodik!

2014. aug. 19. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

20:12-nek.

Ebben igazán semmi új nincs. Tulajdonképpen ez egy új MMORPG amit az Ocolus Rift-hez készítenek.

Gyakorlatilag az Ocolus Rift nem más mint egy fejen hordható monitor és a szemed elé vetíti ki a képet. Amúgy pedig marha jó szórakozás vele játszani.

2014. aug. 19. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!