Miként lehetne egy 12V-os,1A-es napelem (vagy bármi) áramerősségét megduplázni?
Hát oda vinni senki nem fog, de nézd meg a Kapanadze generátort, az elég meggyőző.
Időszerkezettanba öltem bele. Onnan tudom, hogy a feudális tanok korlátok közé vannak szorítva (anyagi érdekek miatt). Házilag sok minden elkészíthető, amit nem tanítanak.
Nem vérszegény. Hülye szegény.
Azt hittem a szerencsétlen elmebeteg gróf Spanyol Zoltánnál, a semmiből nyert energiával, vízzel hegesztő idiótánál senki nem lehet egyszerre ostobább és agresszívabb. Itt az élő cáfolat.
És mi logikát találsz abban, hogy ennyien igyekeznek megvezetni a laikusokat? Ennyi energiát ölnek a viccbe?? :)
1 jó megoldás mellé feltöltenek 100 rosszat. De ott van az az egy is, csak meg kell találni! Nekem sikerült párat, de az igaz, hogy sokat is kerestem. Mindegy, nem offolok, úgyis törölve lesz ez.
Komolyan, oszd meg velünk azt a párat.
Hogy mi az oka hogy ennyien próbálják megvezetni az embereket?
Nézettség
Reklám
Hírnév
Pénz
Kinek mi, az a négy is elég indok. De mindegy, ha hiszel benne, építsd meg. Okos ember más kárán tanul, a hülye semmiből sem. Te meg remélhetőleg tanulsz a sajátodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!