Minecraft szerver, hogyan, miként?!?! SEGÍTSETEK
Még nagyon kezdő vagyok...És tört játékkal játszom az 1.5.1-es verzióval.Felmentem egy szerverre,nem is egyre,és próbáltam menni,meg minden,de nem tudtam. És azt Írta ki hogy : Ehez a művelethez be kell jelentkezned ,vagy hasonló. Tört játékkal megtudom csinálni? vagy ez mégis mit jelent?
kérlek titeket segítsetek...:|
persze hogy tudod tört szerverrel. nyomsz egy t betűt(ezzel nyitod a chat ablakot ahol késöbb üzengethetsz)ha alul egy kicsit sötétebb csík megjelent írd be ezt:
/registrer [jelszó][space][jelszó ujra] (a per jel azért kell hogy parancsként add ki ne pedig irj)(a space a szóközt jelöli a két jelszó között kell lennie)(a jelszóhoz azt irj amit akarsz de késöbb azzal tudsz csak bejelentkezni)(jelszó ujra szentem érthető).(a kapcsos zárójel természetesen nem kel).ha sikerült ird ki. (ha végkép nem sikerülne és van teamwived segítek)
elfelejtettem mondani hogy, hogyha már egyszer regisztráltál (a fenti parancsal) akkor onnantól úgy tudsz belépni hogy:
/login (jelszó).
ittvan még pár kód ami segíthet.sajnos külömböző szerveren más engedélyezett de prüba cseresznye:).
/sethome-megjelölöd homepontnak azt a helyet ahol jelenleg álsz.
/home-az elöbb megjelölt pontra portol vissza,bárhonnan.
/spawn-visszavisz a spawn területére(ez fontos)
/ci-invertorid törlése
/tpa (név)-a megadott névhez teleportálsz ha engedélyezi.
ha valaki rád teleportálna:
/tpaccept-teleport elfogadása
/tpdeny-tp elutasítása.
/suicide-öngyilkosság
/warp (warpnév) valakinek a területére visz,főleg a mesterrmc szerverein mükszik rangal
igy most kapásból ennyire emlékszem de szentem ha megkérdezel bárkit segiteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!