Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-27 es menetes kismegszakitot...

E-27 es menetes kismegszakitot. Olyasmi ez amit diazed olvado biztositék helyett használnak . Melyik villamossági boltban lehet ilyet kapni magyarországon?

Figyelt kérdés

#menet #kismegszakitót
2013. máj. 2. 16:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az alibaba az tényleg profi egy csomó mindent árulnak elképesztő mennyi mindenük van(ez már szinte tiszta amerika) ami amugy magyarországon szinte gyakorlatilag egyáltalán nem kapható Pl;kezdve akár az egyhengeres léghűtéses OHV dízel motor tól akár a "TAV2 Torque Converter" -en át composite toe,szerszámok műszerek, számítógép alkatrészek,PLC oktató csomag egy csomó utángyártott alkatrész,gyakorlatilag mindenhez stb de ezenkivül is számtalan holmijuk van szerintem ami itthon gyakorlatilag egyáltalán nem elérhető.Nekem az gondom az alibabaval ebayyel meg az efféle online piacterekkel hogy nincs bankkártyám úgyhogy ott tutira nemfogok tudni venni Diazed"E27es automatát venni .Másik meg az hogy szerintem náluk inkább csaknagy tételbe lehet vásárolni .Szóval ez inkább a viszonteladóknak nyerő
2017. máj. 24. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez jórészt viszonteladóknak van. De diazed automatából pont van 10db-os csomag is, ami 6-7 dollár, az nem nagy összeg. És ugyanez a cég, igény esetén képes legyártani havi 30.000.000 darabot.

Egyébként magánszemélyeknek inkább az ebay, és az aliexpress való, viszont bankkártya és paypal tényleg nem árt hozzá.

2017. máj. 24. 08:20
 13/14 anonim válasza:
Ha még aktuális: [link]
2019. jan. 5. 14:49
 14/14 anonim válasza:

Ha még érdekes lenne, igaz webshop de itt van.

[link]

2021. febr. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!